19. Pályaválasztási Kiállítás
2018-11-07 15:41
A Komárom–Esztergom Megyei Kormányhivatal 2018 őszén is megrendezi a fiatalok pályaválasztását segítő nagyszabású rendezvényét, a Pályaválasztási Kiállítást.

Az esemény helyszínét, időtartamát és alapkoncepcióját tekintve az elmúlt évek hagyományait követi, de egyben lépést tart a folyamatosan változó gazdasági környezettel és elvárásokkal is. Ennek köszönhetően idén számos újdonság várja a látogatókat a háromnapos rendezvény ideje alatt.

A kiállításon résztvevő megyei középiskolák szélesebb körű bemutatkozási lehetőséget kapnak azáltal, hogy a standoknál történő információ nyújtás mellett az intézményvezetők pódiumbeszélgetések során népszerűsíthetik oktatási célkitűzéseiket, képzési kínálatukat és a diákok mindennapjait színesítő közösségépítő eseményeket.

További motivációként színes és izgalmas interjúk segítségével bepillantást nyerhetnek az érdeklődők híres, Komárom-Esztergom megyéhez kötődő fiatalok életébe, akik elmesélik pályaválasztással kapcsolatos tapasztalataikat, elért céljaikat és a sikerhez vezető útjukat.

A rendezvény időtartama alatt szakemberek támogatásával igénybe vehető szolgáltatásokkal és játékos feladatokkal jobban megismerhetik a fiatalok önmagukat, képességeiket és motivációikat, hogy ne külső hatás, hanem tudatos döntés eredménye legyen a sikeres pályaválasztás.

A kiállítás részletes programja megtalálható a www.kormanyhivatal.hu valamint a www.palyakep.hu weboldalakon. Ez utóbbin további információk olvashatók a középiskolákról és az általuk indítani kívánt szakokról is.

Várjuk a megye általános iskoláinak végzős tanulóit, pályaválasztási felelőseit, pedagógusokat, szülőket, és minden kedves érdeklődőt Tatabányán, a Földi Imre Sportcsarnokban.

Cím:

2800 Tatabánya, Szent Borbála u.19.

Időpont:

2018. november 08. (csütörtök) 9:00 - 17:00

2018. november 09. (péntek) 9:00 - 17:00

2018. november 10. (szombat) 9:00 - 12:00

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Mellékletek:

Pódiumbeszélgetések november 8.

Pódiumbeszélgetések november 9.

Standtérkép

Kiállítók listája

Plakát

Meghívó

Meghívó tok